Bulletins

Het Radionieuws laat haar nieuwsbulletins alleen maar door ervaren topkrachten lezen. We werken met een club mensen die beschikken over journalistieke bagage en daarnaast hun sporen ruimschoots hebben verdiend op de (landelijke) radio. Door die ervaring weten ze de juiste tone of voice te leggen in hun voordracht.

Het is belangrijk dat nieuwslezers (v/m) te allen tijde neutraal overkomen, geloofwaardig zijn en autoriteit weten uit te stralen. Het Radionieuws werkt dan ook alleen met dit kaliber mensen, van wie de stemmen hoogstwaarschijnlijk direct herkenbaar zullen zijn.
Uiteraard heeft iedere nieuwslezer zijn of haar eigen benadering en geluid, hetgeen de diversiteit van het totaal alleen maar ten goede komt. Onze mensen zijn immers allemaal herkenbaar professioneel.

Benieuwd hoe we klinken? Klik hiernaast voor audiovoorbeelden van de zes stemmen die nu de nieuwsbulletins van Het Radionieuws lezen bij onze klanten.

Voorwaarden

Op al onze offertes, overeenkomsten en opdrachtbevestigingen zijn de algemene voorwaarden van Het Radionieuws van toepassing. Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel in Eindhoven en ook hier nog eens na te lezen.
Afnemers van nieuwsbulletins van Het Radionieuws verklaren automatisch deze algemene voorwaarden te hebben ontvangen en uitdrukkelijk akkoord te gaan met de inhoud en de toepasselijkheid ervan.
Bekijk hier de algemene voorwaarden van Het Radionieuws.

Copyright

Het Radionieuws behoudt zich ten aanzien van alle op deze website geplaatste content het auteursrecht uitdrukkelijk voor.
Derhalve is (gedeeltelijke) openbaarmaking, verspreiding en/of verveelvoudiging van tekst-, audio- dan wel beeldcontent afkomstig van deze website, zonder expliciete schriftelijke toestemming van Het Radionieuws dan wel webdesigner Benul dB niet toegestaan.

Disclaimer

De vorm en inhoud van deze website zijn door Het Radionieuws i.s.m. webdesigner Benul dB met uiterste zorgvuldigheid uitgekozen. Indien onderdelen van deze website niet naar behoren functioneren en/of gegevens op deze website onjuist, onvolledig dan wel verouderd zijn, kan Het Radionieuws noch webdesigner Benul dB hiervoor aansprakelijk worden gesteld. Bezoekers en/of gebruikers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de door Het Radionieuws aangeboden content. Het Radionieuws is evenals Benul dB dan ook niet aansprakelijk voor (in)directe schade voortkomend uit het gebruik van op deze website geplaatste content.

Contactgegevens