Wie zijn wij?


Het Radionieuws wordt geproduceerd door ervaren en nieuwsgierige radiofanaten.

Achter Het Radionieuws zitten bevlogen radiomakers met een hart voor nieuws. Wij vinden het noodzakelijk dat elk radiostation, iedere radiozender, groot of klein, betrouwbaar nieuws moet kunnen brengen, zodra zich dat aandient.


Gemakkelijk

Het Radionieuws

Voor veel uitzendende instanties is het zelf produceren van nieuwsbulletins geen optie. En zeker niet in die frequentie waarbij vele malen per dag die nieuwsbulletins ververst dienen te worden. Continuïteit is met het oog op de personele bezetting geen haalbare kaart. Het Radionieuws neemt deze zorg uit handen, door voor meer radiostations tegelijk het nieuws te produceren en op die manier de noodzakelijke continuïteit te garanderen. Wel zo gemakkelijk.


Betaalbaar

Het Radionieuws

Verreweg de meeste, met name kleine, uitzendende instanties hebben geen riant budget. In veel gevallen is er geen tot weinig geld om een adequate nieuwsvoorziening te kunnen betalen. En dat terwijl het laten horen van professioneel, betrouwbaar nieuws een radiozender wel een bepaalde status geeft. Het Radionieuws heeft een oplossing voor radiostations die serieus genomen willen worden: we bieden kwalitatief uitstekend, maar tegelijkertijd uitermate betaalbaar nieuws aan.


Professioneel

Het Radionieuws

Bij Het Radionieuws ligt de lat hoog als het gaat om onze nieuwslezers (m/v). Het team dat zorg draagt voor de continu aanvoer van onze nieuwsbulletins is zeer ervaren. Want we werken op dit moment met een club mensen, die al geruime tijd te horen is (geweest) op landelijke zenders. Op die manier kunnen wij onze klanten voortdurend verzekeren van prettige, duidelijk verstaanbare stemmen, die neutraal, geloofwaardig en overtuigend het nieuws lezen. Professionaliteit eerst.

Voorwaarden

Op al onze offertes, overeenkomsten en opdrachtbevestigingen zijn de algemene voorwaarden van Het Radionieuws van toepassing. Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel in Eindhoven en ook hier nog eens na te lezen.
Afnemers van nieuwsbulletins van Het Radionieuws verklaren automatisch deze algemene voorwaarden te hebben ontvangen en uitdrukkelijk akkoord te gaan met de inhoud en de toepasselijkheid ervan.
Bekijk hier de algemene voorwaarden van Het Radionieuws.

Copyright

Het Radionieuws behoudt zich ten aanzien van alle op deze website geplaatste content het auteursrecht uitdrukkelijk voor.
Derhalve is (gedeeltelijke) openbaarmaking, verspreiding en/of verveelvoudiging van tekst-, audio- dan wel beeldcontent afkomstig van deze website, zonder expliciete schriftelijke toestemming van Het Radionieuws dan wel webdesigner Benul dB niet toegestaan.

Disclaimer

De vorm en inhoud van deze website zijn door Het Radionieuws i.s.m. webdesigner Benul dB met uiterste zorgvuldigheid uitgekozen. Indien onderdelen van deze website niet naar behoren functioneren en/of gegevens op deze website onjuist, onvolledig dan wel verouderd zijn, kan Het Radionieuws noch webdesigner Benul dB hiervoor aansprakelijk worden gesteld. Bezoekers en/of gebruikers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de door Het Radionieuws aangeboden content. Het Radionieuws is evenals Benul dB dan ook niet aansprakelijk voor (in)directe schade voortkomend uit het gebruik van op deze website geplaatste content.

Contactgegevens